BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, December 11, 2011

Ni kali lah!!

wuinaa lama dah tidak update blog MENGARUT sy! rindu sangat~~~~

oki, ni kali sy mau tulis dalam BAHASA style tatabahasa sendiri.

NI KALI LAH!!

crita pada hari ini (Sabtu, 10 Disember 2011)...

hari ni macam hari lain biasa, penat mau mampos, dan lepas siap keja dan budak shift petang datang ja, kami yang shift pagi lari p mall 1Borneo trus!

buat apa?

mau pergi main bowling.

tapi tidak sempat pla...sebab hari ni kami ada perlawanan persabahatan sekali lagi dengan TLDM (tentera laut agak2 la) dalam acara bowling, memanah, dan meja bola? (main poll orang kata).

........................................

sy cuma jadi penonton ja, sambil duduk dengan relaxnya di tempat duduk dewan memanah tadi, tiba-tiba...

"NADIA!! sila ambil tempat..."

*semua orang cari tu orang*

"siapa boleh gantikan dia?"

*semua orang dari food & beverage department tengok sy*

*tolak sy*

"guna ja ni budak bos"

....MMMMMMMM?????....tak sempat sy larikan diri, baju sy sudah kena tarik oleh 3 orang.

............................................



wow! punya main hebat! kali pertama sy memanah, panah sy terbang pergi ke kertas blok sasaran orang lain, kena di bahagian warna merah lagi tu!

semua orang yg duduk dan berdiri kat sana ketawa bukan main lagi.

kali kedua, panah ku tersasar ke bahagian warna hitam, ni kali di tempat blok sasaran sendiri.

ketawa lagi dorang sana belakang...

kali ketiga, terkena di tempat yang sama, blok sasaran sendiri, di bahagian warna hitam, di panah yang kedua tadi! sehingga panah kedua sy tadi tercabut keluar!

kerasukan dah semua orang.

........................................

akhirnya sy balik semula ke hotel, ada barbecue di tempat swimming pool hotel sebagai acara penutupan untuk perlawanan persahabatan pada hari ini dan...

hari tu kami kalah lawan TLDM di tempat mereka dalam acara bola sepak dan bola tampar, tapi kali ni dorang kalah di tempat kami! di 1Borneo hypermall! WAHAHAHA!!

ni kali lah...

1 comments:

bowlingjakarta said...

Bowling is awesome. Starmit Bowling Tournament!